html templates


De allerbeste zorg

Op ieder moment van de dag kun je met de Bitcare app precies zien hoe
goed jouw kind het heeft op het kinderdagverblijf. Zorgeloos werken en weten dat jouw kind in goede handen is. Hoe fijn is dat!

alle informatie over uw kind binnen handbereik dank zij de mobiele app

Altijd op de hoogte

Met Bitcare worden gedurende de dag activiteiten en foto’s met je gedeeld. Dat bekijk je op het moment dat het jou uitkomt. Je ontvangt dus geen hinderlijke pushberichten. Ook kun (in noodgevallen) heel gemakkelijk chatten met leidsters op de groep. Ruil-, en extra-dagen zijn eenvoudig aan te vragen. Super handig! Met Bitcare blijf je altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen en de ontwikkeling van je kind. Zo hoef je niets te missen.

In het ouderportaal heb je direct inzicht in het contract, de planning, documenten en facturen van je kind. Ook vind je hier het digitale dagboekje, waarin je precies het verloop van de dag met alle activiteiten en foto's kan inzien. De app 'Bitcare voor ouders' werkt zowel op Android, als op iOS devices.
U ontvangt een uitnodigingsmail na plaatsing van uw kind. Heeft u deze mail niet ontvangen of bent u uw inloggegevens kwijt? Een korte mail is voldoende en we maken het werkend.

Schriftje en documentatie blijven ook op de oude manier

Hoeveel ouders genieten niet van de verzameling aan werkjes, keurig bijgehouden door de mentor van uw kind.
De nieuwe app op uw mobiel hebben we er alleen maar bij als extra. Hij gaat niks vervangen.

een kind maakt een schilderij dat wordt bewaard in haar plakboek