free bootstrap themes

algemeen

 algemeen

In principe verzorgen wij voor uw kind een verantwoorde voeding gedurende de gehele dag. U hoeft uw kind dus niets mee te geven. Wij verzorgen dagelijks een warme maaltijd voor alle kinderen vanaf 10 maanden. Specifieke wensen worden met u besproken tijdens het intake-gesprek. 
Voor baby’s gebruiken wij standaard de Nutrilon 1 en 2. Gebruikt u voor uw baby een ander product, wilt u dit dan in poedervorm meegeven. We zullen dit dan vlak voor consumptie klaar maken

borstvoeding op het kinderdagverblijf
Wanneer u borstvoeding geeft, dan is het handig dat uw kind uit een flesje kan drinken voor dat het op Picobello wordt geplaatst. Afgekolfde moedermelk mag niet bevroren worden aangeleverd. Wanneer u uw baby borstvoeding wilt geven tussen uw werktijden dan bieden wij u daar de gelegenheid voor.
Denkt u er bij borstvoeding aan dat de –eventuele- overschakeling op het drinken uit een flesje al plaatsvindt vóór het wennen op het dagverblijf. Anders wordt de overgang zo groot.

Voor luiers, fles, e.d. zorgen wij.In principe verzorgen wij voor uw kind een verantwoorde voeding gedurende de gehele dag. U hoeft uw kind dus niets mee te geven.

Wij verzorgen dagelijks een warme maaltijd voor alle kinderen vanaf 10 maanden. Specifieke wensen worden met u besproken tijdens het intake-gesprek.

Voor kleine ongelukjes hebben wij wat noodkleding in voorraad. Mocht het gebruik hiervan nodig zijn, dan ontvangen we dat na gebruik graag weer gewassen terug.
Mocht uw kind zindelijkheidsproblemen hebben, geeft u dan vooraf eigen kleding mee. Uw kind voelt zich daarin het prettigst.

Pas op
Wij zijn huiverig voor alles wat te maken heeft met koordjes, sieraden, etc.
Voor het slapen gaan zien wij er op toe, dat geen kleding wordt gedragen met koordjes, maar ook zaken als halskettinkjes worden afgedaan. Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking.

je knuffel op het kinderdagverblijf
Bedjes en beddengoed zijn natuurlijk bij ons aanwezig en zijn van een verantwoorde kwaliteit.Natuurlijk is het voor uw kind fijn als het iets vertrouwds bij zich heeft. Vooral bij het slapen.Geeft u dus een eigen doekje of knuffel mee.

vaste gezichten